Terug

2019-09-05

UITZONDERLIJK AANBOD in September: 3 = 4

Golfen in de Vlaamse Ardennen, waar natuur én historie jou ontmoeten.

Golf Oudenaarde biedt je twee 18-holesbanen, elk met een eigen karakter, maar van dezelfde kwaliteit en met dezelfde uitdaging en plezier voor je golfspel!

Course Kasteel ademt de rijke geschiedenis rondom het prachtige Kasteel van Petegem en begeleidt jou doorheen het eeuwenoude kasteelpark. De golfer wordt er uitgedaagd door bevallige beekjes en goed verdedigde greens langsheen de bomenpracht, alwaar Gwijde van Dampierre ooit vertoefde!

Course Anker brengt je in vervoering en neemt je mee voor een tocht door de Vlaamse Ardennen met vergezichten naar de beruchte Koppenberg, de Kwaremont en de Kluisberg! Doorvlochten door de oude Schelde-meanders, zorgt de natuurlijke setting van deze course voor een uitdagende golfronde, om te eindigen met het prachtige zicht op het mooie clubhuis waar een frisse pint op je wacht, maar niet zonder eerst de 18de hole – uitdagende par 3 – te overwinnen!

UITZONDERLIJK AANBOD 
tijdens September-maand: 3 = 4 (op maandag & woensdag)

Naar aanleiding van dit mooie nieuws verlengen we onze Greenfee actie in de maand September. Geniet elke maandag of woensdag van onze promo 3 = 4 (of ontvang 25% korting vanaf 4 spelers). Golfen in de Vlaamse Ardennen, waar natuur én historie jou ontmoeten. Een aanrader voor spelers van elk niveau (min hcp 36).

Boek nu je starttijd met vermelding van deze promo via tel 055 33 41 61 of mail secretary@golfoudenaarde.be

We verwelkomen jou graag!