Werken bij Golf Oudenaarde


Vacature horecamanager

Wie zijn wij?

Golfclub Oudenaarde vzw is de mooiste golfclub van Vlaanderen met zijn 2 parcours van 18 holes en zijn 4 oefenholes gelegen in de Vlaamse Ardennen.
In het imposante kasteel is het clubhuis gevestigd met een stijlvol interieur.
De kwaliteitskeuken verwent de bezoekers met een kleine snack of een uitgebreid diner.

Een groot terras, een bistro, een restaurant, een aangename bar en tal van seminarieruimtes. Een bruisend bedrijf met oog voor detail waar zakelijk cliënteel en golfspelers elkaar ontmoeten.

 

Wat zoeken wij?

  • Je staat in voor het dagelijks beleid en garant voor een perfecte operationele uitvoering waarbij kwaliteit en netheid doorslaggevend zijn.
  • Je zorgt voor een uitstekende kwaliteit en klantenbelevenis en stuurt jouw team hier ook aan toe.
  • Je bent people-manager, je stelt doelstellingen voor je team op, coacht en geeft feedback aan je teamleden en bent verantwoordelijk voor een gezonde structuur, de motivatie van de werknemers, een goede werkplanning en een duidelijke briefing naar het horecateam. Je werkt operationeel met je team.
  • Je bent de belangrijke schakel tussen het team en het management. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks afdelingsbudget en volgt dit nauw op en controleert de uitgaven met focus op food, beverages en personeelskost. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatorische afspraken worden nageleefd en je zorgt ervoor dat voedselveiligheid steeds wordt gegarandeerd.
  • Je bent commercieel ingesteld en onderneemt acties met het oog op het behalen van resultaten.

 

Welk profiel zoeken wij?

  • Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring in de horeca.
  • Je bent zowel operationeel als administratief sterk onderlegd met zin voor initiatief en ondernemend. Je bent stressbestendig, gedreven en hebt een positieve ingesteldheid met oog voor detail.
  • Je bent zeer flexibel mbt uw werkuren.

 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een veelzijdige en uitdagende functie, waarbij je ambitieus bezig bent met alle facetten van een horecazaak. We investeren graag in uw eigen inbreng en creativiteit en bieden u een concurrentiële verloning. Goed draaiende horecazaak met een cliënteel die kwaliteit weet te waarderen.

 

U hebt interesse?

Aarzel niet en bezorg ons vandaag nog je motivatie en CV
naar gunther@golfoudenaarde.be Kortrijkstraat 52, 9790 Wortegem-Petegem. Wij kijken ernaar uit om met u kennis te maken in het kasteel van Petegem!

 

 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.