Terreinen

Golfclub Oudenaarde, één van de mooiste clubs in Vlaanderen en België, is gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent, Waregem, Kortrijk, Brugge, Brussel en zelfs van de Belgische kust. Combineer uw verblijf in één van de Vlaamse, historische steden of aan de kustgemeenten met een verrassend en ontspannend bezoek aan Golf- & Countryclub Oudenaarde: u ervaart er een oorverdovende stilte, midden de prachtige natuurlijke omgeving van de Vlaamse Ardennen en de Scheldevallei.

Golf- & Countryclub Oudenaarde, in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), kan vanaf de zomer van 2007 bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72).
Daarnaast beschikt de club over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area.

Deze banen zijn gelegen in de stilte van het romantische landschap der Vlaamse Ardennen, temidden van de eeuwenoude bomen in het kasteelpark en doorkronkeld door de rivier ‘DE SCHELDE’. Twee golfterreinen van een uitstekende kwaliteit, die elke speler zeker zal bekoren.

Het clubhuis, perfect design in een geweldige combinatie van vorm en natuur, biedt u de plaats voor een aangename afsluiter van uw golfdag. Wat ontspant de gepassioneerde golfer meer dan een gezellige ontmoeting met gelijkgezinden in onze bar of restaurant?