Course Kasteel
Open | Golf carts allowed
Summergreens - Summertees - No preferred lies
Pin position 5
Course Anker
Open | Golf carts allowed
Summergreens - Summertees - No preferred lies
Pin position 5
Practice
Open
Putting Open
Updated 12 Jun 09:17
Premium Benelux golf courses
Resonance Golf Collection

Nieuws uit Royal Golf Club Oudenaarde

Greenfee players

Image
wandelende golfers

Je bent van harte welkom in Royal Golf Club Oudenaarde, onbetwiste top 3 in Vlaanderen. Ontdek onze twee unieke courses Anker & Kasteel, in het prachtige landelijk kader.


Speel golf in het verstilde landschap van de Vlaamse Ardennen en de kronkelende Schelde. Het is een werkelijk unieke & prachtige ervaring.


Geniet onder vrienden eveneens van ons culinair aanbod in het schitterende historische kasteel van Petegem, ons clubhuis & smaakvol restaurant.


Praktische info


 

Van starter tot golfer in 4 stappen

Bedrijfsopportuniteiten

Golf Oudenaarde Skyview

Golf & vriendschap in een uniek historisch kader

Wij willen de belangrijkste familiale golfclub van Vlaanderen zijn, waar iedereen zich thuis voelt en zich in volle vrijheid kan uitleven. We staan open voor alle sociaal sportieve mensen en hun familieleden die genieten van golf en alles wat er bij hoort.

Wij hebben de ambitie onze bijzondere club en locatie, met zijn excellent ontworpen en onderhouden terreinen en historisch clubhuis, verder uit te bouwen binnen een financieel gezond kader.

Bovendien zorgen wij op creatieve manier voor het welbevinden van alle leden en bezoekers aan de club, die telkens zij het domein verlaten, terugkijken op een uitstekende ervaring en zo mee uitdragen dat wij dé plaats zijn voor golf, plezier en netwerken in het hart van Vlaanderen, waar wij de nummer één positie duurzaam wensen te verstevigen.

Royal Golf Club Oudenaarde is gelegen in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), en kan bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72). Daarnaast beschikt de club over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area.

Onze banen zijn gelegen in het romantische landschap van de Vlaamse Ardennen. U kan golfen op twee terreinen van uitstekende kwaliteit. Natuurlijke waterhindernissen en golftechnische elementen verdedigen de greens en bezorgen élke golfspeler de juiste balans tussen competitie en ontspanning, te midden van de eeuwenoude bomen in ons kasteelpark, doorkronkeld door de rivier De Schelde.

Vrijheid, ruimte en rust, ver weg van druk verkeer, industrie of landbouw.
Golfend genieten in de Vlaamse Ardennen. Wees welkom.  

 

Meer info over onze 2 unieke 18-holesbanen:

COURSE KASTEEL  COURSE ANKER
 


Royal Golf Club Oudenaarde vind je op www.leadingcourses.com.

kasteel
oprijlaan

We use cookies on our website to enhance your user experience.

We use analytic and advertising services. To opt-out click for more information.