Business & events
opportuniteiten voor bedrijven & zelfstandigen


Bedrijfsopportuniteiten

golfvlag

Golf teambuilding & initiatie

10 tot 15 personen
Golf & Country Club Oudenaarde biedt jouw bedrijf of vereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport via een unieke teambuilding. Je leert de knepen van het vak onder de schitterende begeleiding van onze pro’s. Je kan kiezen uit een ochtend-, middag- of namiddagarrangement.
Read more
slotgracht

Exclusieve golfchallenge

40 tot 60 geoefende golfspelers
Golf & Country Club Oudenaarde bied je de opportuniteit tot het organiseren van een exclusieve golfwedstrijd en -uitdaging voor de ervaren golfspelers uit je bedrijf en je netwerk. Deze unieke dag eindigt met een prijsuitreiking, een receptie, en last but not least een exclusief diner.
Read more
kasteel met ganzen

Golf business meeting

6 tot 50 personen
Het kasteel van Petegem, het hart van de Golf & Country Club Oudenaarde, is de perfecte locatie voor een directiecomité, een productlancering of een brainstormsessie. De diverse kasteelkamers zijn uitgerust met een beamer & projectiescherm. Ontbijt, receptie, lunch en diner zijn mogelijk.
Read more

Corporate sponsorship

zorg voor een uitgebreid bedrijfsnetwerk
Meer business deals worden gesloten op de golfbaan dan in de vergaderzaal. Golf & Country Club Oudenaarde heeft diverse mogelijkheden om uw bedrijf aan haar uitgebreide netwerk voor te stellen.
Read more
wandelende golfers

Corporate membership

bedrijfslidmaatschap in golf & country club oudenaarde
Onze lidmaatschapsformule voor bedrijven geeft u alle mogelijkheden om met uw relaties of medewerkers het nuttige aan het aangename te paren.
Read more
golf fruitsla

Golf business lunch & diner

1 - 120 personen
In Golf & Country Club Oudenaarde kan je culinair genieten in het stijlvolle kader van ons clubhuis, het historische Kasteel van Petegem.
Read more

Greenfee packages

voor bedrijven
Een golfronde met je zakenpartners, collega’s, klanten of gewoonweg met goede vrienden: Golf & Country Club Oudenaarde bied je een uniek aanbod met zijn 2x18 holesbanen.
Read more

We use cookies on our website to enhance your user experience.

We use analytic and advertising services. To opt-out click for more information.