Golfinitiatie
maak kennis met de golfsportOntdek de golfsport !

Golf & Country Club Oudenaarde biedt je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport via een golfinitiatie met je gezin, je vrienden of je vereniging. Je maakt er kennis met de golfsport, leert de nodige regels en gebruikte terminologie, en je slaat er naar hartelust een balletje op één van de grootste en mooiste golfclubs van Vlaanderen. 


In Golf & Country Club Oudenaarde kan je onder begeleiding van onze Pro's genieten van een golfinitiatie.

De bal in zo weinig mogelijk slagen in het putje of ‘hole’ krijgen, dat is het doel van golf. Bij elke ‘hole’ start je van op de afslagplaats - de ‘Tee’ - en probeer je de bal via de ‘fairway’ naar de ‘green’ - het kort gemaaide gras waar de vlag staat, te spelen. Onderweg zijn er hindernissen zoals ‘bunkers’ met zand, beekjes of heuvels die het spel uitdagender maken. Het idee van golf is dat de bal steeds gespeeld moet worden zoals hij ligt. In golf ben je elkaars scheidsrechter en wordt er niet vals gespeeld. ‘Fair Play’ & ‘Respect’ zijn traditionele waarden in de golfsport.

Na de initiatie kan je een drankje of een hapje nuttigen aan de exclusieve bar en in het restaurant, gelegen in het prachtige kasteel, het hart van onze golfclub.

Ontdek de mooiste sport ter wereld in de mooiste golfclub van Vlaanderen. Schrijf je nu in en mail naar ludo@golfoudenaarde.be voor meer info.

---

Indien je nog iets meer oefening wenst, kan je deelnemen aan onze Start-to-Golf-sessies, onder begeleiding van onze pro’s. Klik hiervoor op de onderstaande knop Start To Golf.

 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.