Course Kasteel
Open | Golf carts allowed
Summergreens - Summertees - No preferred lies
Pin position 4
Course Anker
Open | Golf carts allowed
Summergreens - Summertees - No preferred lies
Pin position 4
Practice
Open
Bijgewerkt 23 Jul 08:05
Premium Benelux golf courses
Resonance Golf Collection

Nieuws uit Royal Golf Club Oudenaarde

golf oudenaarde natuur

Nummer 5 in Vlaanderen

Quotering Royal Golf Club Oudenaarde
De positie van Royal Golf Club Oudenaarde op Leadingcourses is in stijgende lijn. In Vlaanderen behoren we onbetwist op nummer 5 van de 53 ; in België de nummer 9 op 90. We mogen met trots stellen dat we een topclub zijn met onze twee 18-holesbanen, ons historisch Kasteel & ons natuurlijk kader.
Lees meer
start-to-golf start to golf

Start-to-Golf 2024

Zijn Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts of Thomas Detry ook jouw idolen?
Treed in de voetsporen van onze helden met onze Start-to-Golf sessies. Schrijf je in en je eerste stappen in de golfsport zijn een feit.

Bekijk de nieuwe data voor 2024 hier!
Lees meer

Greenfee players

Afbeelding
wandelende golfers

Je bent van harte welkom in Royal Golf Club Oudenaarde, onbetwiste top 3 in Vlaanderen. Ontdek onze twee unieke courses Anker & Kasteel, in het prachtige landelijk kader.


Speel golf in het verstilde landschap van de Vlaamse Ardennen en de kronkelende Schelde. Het is een werkelijk unieke & prachtige ervaring.


Geniet onder vrienden eveneens van ons culinair aanbod in het schitterende historische kasteel van Petegem, ons clubhuis & smaakvol restaurant.


Praktische info


 

Van starter tot golfer in 4 stappen

Golfinitiatie

maak kennis met de golfsport
Golf & Country Club Oudenaarde biedt je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport via een golfinitiatie met je gezin, je vrienden of je vereniging.
Lees meer
zon

Start-to-Golf

3 avonden starten met golf
Zijn Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts of Thomas Detry ook jouw idolen?
Treed in de voetsporen van onze helden met onze Start-to-Golf sessies. Schrijf je in en je eerste stappen in de golfsport zijn een feit. 
Lees meer
natuur

Proeflidmaatschap

ik wil golf spelen
Je hebt zin in meer na de initiatieles of de Start-to-Golf-sessies? Dan heb je de ‘golfmicrobe’ te pakken!

In onze club kan je opteren om te starten met een proeflidmaatschap van drie maanden of met een volwaardig lidmaatschap.
Lees meer
putting

Volwaardig lidmaatschap

ik ben overtuigd golfer
Als lid van Golf & Country Club Oudenaarde treed je niet alleen toe tot één van de grootste en mooiste golfclubs van Vlaanderen, je maakt ook deel uit van een exclusief netwerk van leden met een gezamenlijke passie voor de golfsport.
Lees meer

Bedrijfsopportuniteiten

golfvlag

Golf teambuilding & initiatie

Golf & Country Club Oudenaarde biedt jouw bedrijf of vereniging de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport via een unieke teambuilding. Je leert de knepen van het vak onder de schitterende begeleiding van onze pro’s. Je kan kiezen uit een ochtend-, middag- of namiddagarrangement.
Lees meer
slotgracht

Exclusieve golfchallenge

40 tot 60 geoefende golfspelers
Golf & Country Club Oudenaarde bied je de opportuniteit tot het organiseren van een exclusieve golfwedstrijd en -uitdaging voor de ervaren golfspelers uit je bedrijf en je netwerk. Deze unieke dag eindigt met een prijsuitreiking, een receptie, en last but not least een exclusief diner.
Lees meer
kasteel met ganzen

Golf business meeting

6 tot 50 personen
Het kasteel van Petegem, het hart van de Golf & Country Club Oudenaarde, is de perfecte locatie voor een directiecomité, een productlancering of een brainstormsessie. De diverse kasteelkamers zijn uitgerust met een beamer & projectiescherm. Ontbijt, receptie, lunch en diner zijn mogelijk.
Lees meer
Golf Oudenaarde Skyview

Golf & vriendschap in een uniek historisch kader

Wij willen de belangrijkste familiale golfclub van Vlaanderen zijn, waar iedereen zich thuis voelt en zich in volle vrijheid kan uitleven. We staan open voor alle sociaal sportieve mensen en hun familieleden die genieten van golf en alles wat er bij hoort.

Wij hebben de ambitie onze bijzondere club en locatie, met zijn excellent ontworpen en onderhouden terreinen en historisch clubhuis, verder uit te bouwen binnen een financieel gezond kader.

Bovendien zorgen wij op creatieve manier voor het welbevinden van alle leden en bezoekers aan de club, die telkens zij het domein verlaten, terugkijken op een uitstekende ervaring en zo mee uitdragen dat wij dé plaats zijn voor golf, plezier en netwerken in het hart van Vlaanderen, waar wij de nummer één positie duurzaam wensen te verstevigen.

Royal Golf Club Oudenaarde is gelegen in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), en kan bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72). Daarnaast beschikt de club over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area.

Onze banen zijn gelegen in het romantische landschap van de Vlaamse Ardennen. U kan golfen op twee terreinen van uitstekende kwaliteit. Natuurlijke waterhindernissen en golftechnische elementen verdedigen de greens en bezorgen élke golfspeler de juiste balans tussen competitie en ontspanning, te midden van de eeuwenoude bomen in ons kasteelpark, doorkronkeld door de rivier De Schelde.

Vrijheid, ruimte en rust, ver weg van druk verkeer, industrie of landbouw.
Golfend genieten in de Vlaamse Ardennen. Wees welkom.  

 

Meer info over onze 2 unieke 18-holesbanen:

COURSE KASTEEL  COURSE ANKER
 


Royal Golf Club Oudenaarde vind je op www.leadingcourses.com.

kasteel
oprijlaan

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.