Greenfee in Oudenaarde
nummer één in vlaanderen


Ontdek Golf & Country Club Oudenaarde, Vlaanderens meest vriendschappelijke club


Golf & Country Club Oudenaarde is gelegen in een uniek historisch & prachtig natuurlijk kader.  Onze Club kan bogen op twee prachtige 18 holesbanen, uniek in Vlaanderen. Onze banen zijn gelegen in de rust van de Vlaamse Ardennen

Het clubhuis, het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847) biedt u plaats voor een aangename afsluiter van uw golfdag. Wat ontspant de gepassioneerde golfer meer dan een gezellige ontmoeting met gelijkgezinden in onze schitterende Golfclub?


Meer info over onze greenfee tarieven:

GREENFEE TARIEVEN

2 PRACHTIGE 18 HOLESBANEN

 

Golf & Country Club Oudenaarde, in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), kan sinds de zomer van 2007 bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72). Daarnaast beschikt de club over vier oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area.

 

Meer info over de terreinen:

COURSE KASTEEL  COURSE ANKER  OEFENHOLES

PLATTEGROND GOLFCOURSES

golf oudenaarde grondplan
14de eeuws stadhuis Oudenaarde

OUDENAARDE IN DE VLAAMSE ARDENNEN 

 

Golf & Country Club Oudenaarde is makkelijk bereikbaar vanuit Gent, Waregem, Kortrijk, Brugge, Brussel en zelfs van de Belgische kust.

Combineer uw verblijf in één van de Vlaamse, historische steden of aan de kustgemeenten met een verrassend en ontspannend bezoek aan Golf- & Countryclub Oudenaarde: u ervaart er een oorverdovende stilte, midden de prachtige natuurlijke omgeving van de Vlaamse Ardennen en de Scheldevallei.


Meer info over de omgeving & arrangementen:

OMGEVING  ARRANGEMENTEN

LOCAL RULES, PARTNERS & SPONSORS

 

Onze Club heeft zijn 'local rules' en heeft partnerschappen met lokale ondernemers. Onze club wordt eveneens gesteund door een trouwe groep bedrijven die de club een warm hart toedragen.

 

Meer info over het lokale reglement & het green fee reglement, onze partners & sponsors

LOCAL RULES  GREEN FEE REGLEMENT  PARTNERS

SPONSORS

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.