Greenfee packages
voor bedrijven


Afbeelding

Greenfee packages voor bedrijven 

Een golfronde met je zakenpartners, collega’s, klanten of gewoonweg met goede vrienden: Golf & Country Club Oudenaarde bied je een uniek aanbod met zijn 2x18 holesbanen.

Je hebt de mogelijkheid een golfronde aan te vatten op individuele basis. Een interessant aanbod van greenfee packages voor je bedrijf of organisatie is een verleidelijk alternatief.

Ontdek onze oase van rust, midden in de prachtige Vlaamse Ardennen.

 

Onze Anker-course is een weerspiegeling van het landelijke, wilde en ontembare karakter van de Vlaamse Ardennen. Hier heerst het natuurlijk karakter van kruiden, ongemaaide grassen & bermen. Bloemen en bijen vind je er ongemoeid. Het is een inlandse links als het ware. Een gevarieerde 18 holes met natuurlijke hindernissen en uitdagende greens.

Het verfijnd & nobel kader van Golf & Country Club Oudenaarde ontdek je op de Kasteel-course, waar het aangelegde parkgevoel heerst, doordrongen van een rijke, eeuwenoude geschiedenis, waarvan het prachtige kasteel van Petegem slechts één element is. Het clubhuis heerst over het park en de kasteelvijver, meteen je eerste uitdaging op hole 1 ‘Captain’s Drive’.

Vraag naar onze greenfee packages voor bedrijven op jaarbasis aan corporate voorwaarden.

 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.