Greenfee reglement


Royal Golf Club Oudenaarde Green Fee Reglement


1/ Reserveer vooraf uw afslagtijd op het golfsecretariaat van onze club via tel. 055 33 41 61 of fax 055 31 98 49 of email : secretary@golfoudenaarde.be.
2/ Elke Greenfee-speler dient zich bij aankomst op de Golf aan te melden op het onthaal en zich te legitimeren.
3/ De Greenfee-speler dient aan het onthaal zijn federale kaart of golfvaardigheidsbewijs voor te leggen. RGCO heeft het recht te bellen naar de Home Club indien de speler deze kaart niet heeft meegebracht.
4/ Bij afwezigheid van de verantwoordelijke in het onthaal dient de bezoeker zich aan te melden in de Bar of in de Shop. In geen geval mag een Greenfee-speler het terrein betreden zonder de Greenfee te hebben betaald.
5/ Een Greenfee-speler die aankomt vóór of na de kantooruren van het secretariaat heeft geen toegang tot het terrein, de practice of de putting green. De kantooruren zijn tijdens de winter van 9 uur tot 17 uur en tijdens de zomer (van 01/04 tot 30/09) van 8 uur tot 18 uur.
6/ Na betalen van de Greenfee ontvangt de speler een greenfee-bagtag die duidelijk zichtbaar op de golftas moet worden aangebracht.
7/ Minimum vereist spelniveau is handicap 36. Bezoekers uit het buitenland kunnen op hun golfvaardigheid worden gecontroleerd door de leden van de Regel- & Handicapcommissie of het Management.
8/ Er worden 2 types Greenfees onderscheiden: Practice-Fee-Spelers: die gebruik maken van de driving range : deze spelers hebben enkel toegang tot de driving range, de putting green, oefenholes en approach green. Niet-gefedereerden worden enkel toegelaten onder begeleiding van één van onze pro’s. GreenfeeSpelers : die gebruik maken van het terrein ; een Greenfee geldt enkel voor 18 holes. Voor het spelen van 27 holes dient een halve Greenfee extra te worden betaald. De Greenfee-kaart is strikt individueel en uitsluitend geldig op de dag van uit-/afgifte. Wij voorzien geen 9-holestarief.
9/ Niet-leden kunnen maximaal 5 keer per kalenderjaar met een greenfee spelen op de Golf- & Countryclub Oudenaarde.
10/ Greenfee-spelers dienen zich strikt te houden aan de Dress Code van de Golf- & Countryclub Oudenaarde. Het secretariaat, de starter of de leden van de Regel- & Handicapcommissie hebben het recht spelers die hieraan niet voldoen de toegang tot het terrein te ontzeggen. Dress Code op het terrein: Dames : - shirt zonder mouwen is toegelaten - bermuda : lengte tot juist boven de knie (vier vingers) - topjes met brede schouderbandjes - geen shorts of laag uitgesneden bovenkledij Heren : - shirt met kraag - T-shirts zijn enkel toegelaten voor jongeren onder de 18 jaar - Bermuda : lengte tot juist boven de knie en kousen tot halverwege de kuiten - Er is geen uitdrukkelijk verbod op jeans
11/ Greenfee-spelers dienen op het terrein de route te volgen zoals aangegeven op de scorekaart.
12/ Het is verboden om tijdens officiële wedstrijden op het terrein, op de practice en op de putting green GSM-toestellen in de ‘aan’stand te hebben en te gebruiken. Enkel voor dokters van wacht wordt er een uitzondering gemaakt. Uitzonderingen moeten worden aangevraagd op het secretariaat.
13/ Om het vlotte spelverloop te garanderen kan de Golf- & Countryclub Oudenaarde een speler toevoegen aan de flight van de Greenfee-speler of een flight opsplitsen.
14/ Het Management, het secretariaat , de starter en de leden van de Regel- & Handicapcommissie hebben het recht op te treden tegen inbreuken op het Greenfee-reglement:
*Bij een inbreuk vóór het betalen van een greenfee, kan de toegang tot het terrein worden geweigerd.
*Bij een inbreuk na het betalen van de greenfee kan men het verder spelen verbieden. In dit geval wordt de Greenfee niet terugbetaald.

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.