Omgeving


Ontdek de Vlaamse Ardennen

Golf & Countryclub Oudenaarde is gemakkelijk bereikbaar vanuit Gent, Waregem, Kortrijk, Brugge, Brussel en zelfs van de Belgische kust. U ervaart hier er een oorverdovende stilte, midden de prachtige natuurlijke omgeving van de Vlaamse Ardennen en de Scheldevallei. Golf & Country Club Oudenaarde is gelegen in het hart van de 'Vlaamse Ardennen'.

Streek van prachtige vergezichten, beboste heuvelruggen, kronkelende beekjes en pittoreske dorpjes.
De regio Vlaamse Ardennen Oudenaarde is vooral bekend om zijn culturele rijkdom, zijn tapijtcollectie (de befaamde Oudenaardse Verdures), zilvermuseum en zijn prachtige natuur. 
Oudenaarde is, na Gent, de tweede belangrijkste monumentenstad van Oost-Vlaanderen.

De Stad Oudenaarde heeft mooie wandel- en fietsroutes die deel uitmaken van het fietsenknooppuntennetwerk van de Vlaamse Ardennen. Meer De kaarten en routes kunnen verkregen worden bij de toeristische dienst in het stadhuis en het wielermuseum Centrum Ronde Van Vlaanderen
Het Kezelfort is een verborgen vesting gelegen op de flanken van de Edelareberg. De archeologische site van Ename en het PAM museum van Ename zijn tot ver in het buitenland bekend. 
Bovendien is de streek rond Oudenaarde en Kluisbergen het kloppend hart van de wielerklassieker 'De Ronde Van Vlaanderen'; ter hoogte van de golfclub aan de andere oever van de Schelde ligt de beruchte Koppenberg (prachtig zicht vanop hole Anker 12). Stad Oudenaarde is sedert 2012 de nieuwe aankomstplaats van de belangrijke wielerklassieker 'De Ronde Van Vlaanderen', en bijgevolg ook uw ideale uitvalsbasis voor fietstoerisme.
 

Bovendien bevindt zich hier één van de mooiste golfclubs van België, gelegen in de gemeente Wortegem-Petegem: Golf- & Countryclub Oudenaarde !!

WELKOM in de Vlaamse Ardennen,
WELKOM in Golf & Countryclub Oudenaarde

Ontdek hier enkele mooie wandelingen in de omgeving van de golfclub:

Wandeling 'Golf - Domein de Ghellinck' ca. 6km
Wandeling 'Golf - Elsegem - Petegem' ca. 11km
Wandeling 'Golf - Beaulieu' ca 4km


Opmerking aan wandelaars en golfers: honden niet toegelaten op de golfcourse; aub honden aan de leiband op de voorziene wandelpaden.

Op zoek naar een actieve invulling, teambuilding of avontuur in de Vlaamse Ardennen: www.theoutsidervlaamseardennen.be

 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.